Hypotheek adviseur in Breda

A.C. Koijen & Partners is uw hypotheek adviseur in Breda. Vanuit ons kantoor in Breda werken wij aan het zoeken naar de beste hypotheekverstrekker voor uw situatie. Ook hebben wij een vestiging in Chaam, waar u net zoals in Breda, van harte welkom bent voor een kennismakingsgesprek. Wij willen u graag leren kennen, zodat wij voor u de beste hypotheek kunnen zoeken. Wij houden rekening met uw wensen, uw situatie en uw termijn plannen om zo uw het beste hypotheekadvies te kunnen bieden.

U zoekt een onafhankelijke hypotheekadviseur en dat is wat wij als hypotheek adviseur Breda voor u zijn. Woont u in de buurt van Breda of Chaam? Wacht niet langer als u de intentie heeft om een huis te kopen of om te gaan verhuizen.

Neem contact op met uw hypotheek adviseur Breda en Chaam voor een gratis kennismakingsgesprek.

Gratis kennismakingsgesprek

 

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Breda

Wij begrijpen dat het kopen van een huis een behoorlijke onderneming is. Wat u wilt voorkomen is een oneerlijke hypotheek. Het kan een flinke stap in uw leven zijn, het kan een emotionele ervaring zijn en het kan erg ingewikkeld zijn. U wilt dan vanzelfsprekend het beste hypotheekadvies en daarvoor wilt u een onafhankelijke hypotheekadviseur. Verder zoeken hoeft niet, want u heeft ons gevonden!

Onze hypotheekadviseurs in Breda of te Chaam zoeken voor u naar de beste hypotheekverstrekker die in uw situatie het meeste rendement biedt. Hypothekenadvies kan desondanks alsnog ingewikkeld in elkaar steken, maar maakt u zich daarover geen zorgen.

Wij zijn helder, duidelijk en denken met u mee. Wij staan daarnaast ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiele Markten). Ook worden wij aanbevolen door OCT taxandria. OCT Taxandria heeft als doel het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en gemeentelijke belangen van de leden op sociaal en economisch gebied.

AFM-logo OCT taxandria team

 

Wij gaan voor u opzoek naar de beste hypotheekverstrekker

Wij zoeken voor u de beste hypotheekverstrekker als onafhankelijke hypotheekadviseur in Breda. U krijgt vervolgens het beste hypotheekadvies, waar u ook echt wat mee kan. Mogen wij u verwelkomen als uw hypotheekadviseur in Breda of Chaam?

 

Wat anderen zeggen over A.C. Koijen

 

Hypotheekadvies op maat in Breda

Bij een hypotheekadvies op maat is het belangrijk dat een aantal belangrijke vragen worden beantwoord:

 • Hoeveel kan ik lenen?
 • Welke hypotheekvorm is het meest geschikt voor onze situatie?
 • Wat kost een hypotheekadvies?
 • Hoeveel eigen geld moet ik meenemen?
 • Wat zijn de gevolgen van een hypotheekaanvraag?
 • Hoe komt mijn financiële situatie er in de toekomst uit te zien?
 • Kom ik in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie?

Transparantie vinden we erg belangrijk. Tel daar onze persoonlijke service bij op en we hopen u een compleet beeld te kunnen geven van uw toekomstige situatie.

Neem voor meer informatie over hypothekenadvies vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

 • Totaal aanbod onder 1 dak
 • Open en persoonlijke benadering
 • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
 • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
 • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl