Hypotheek adviseur in Breda

Het kopen van een huis is een flinke stap. Wij begrijpen dat u daar goed advies bij nodig heeft. A.C. Koijen & Partners is uw hypotheek adviseur in Breda. Vanuit ons kantoor in Breda werken wij aan het zoeken naar de beste hypotheekverstrekker voor uw situatie. Ook hebben wij een vestiging in Chaam, waar u net zoals in Breda, van harte welkom bent voor een kennismakingsgesprek. Wij willen u graag leren kennen, zodat wij voor u de beste hypotheek kunnen zoeken. Wij houden rekening met uw wensen, uw situatie en uw termijnplannen om zo uw het beste hypotheekadvies te kunnen bieden.

Voor een advies rondom uw hypotheek kunt u bij diverse banken terecht, maar die opereren vooral uit eigen belang. Daarom is een totaal onafhankelijk advies veelal gewenst en dat is precies waarin A.C. Koijen & Partners u bij kan staan. Wij zijn namelijk specialist in hypotheken en wij bieden uitsluitend het beste advies naargelang uw situatie. Hypotheekadvies in Chaam of Breda? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen.

Gratis kennismakingsgesprek

Stel een vragenlijst op voor uw hypotheek

Wat moet u precies weten over uw hypotheek? Voordat u de stap zet naar een hypotheekadviseur doet u er goed aan een aantal kritische vragen op papier te zetten die u ons vervolgens op locatie mag stellen. Een goede voorbereiding is bij de aankoop van een woning essentieel.

Bij een hypotheekadvies op maat is het belangrijk dat een aantal belangrijke vragen worden beantwoord:

 • Hoeveel kan ik lenen?
 • Welke hypotheekvorm is het meest geschikt voor onze situatie?
 • Wat kost een hypotheekadvies?
 • Hoeveel eigen geld moet ik meenemen?
 • Wat zijn de gevolgen van een hypotheekaanvraag?
 • Hoe komt mijn financiële situatie er in de toekomst uit te zien?
 • Kom ik in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie?

Transparantie vinden we erg belangrijk. Tel daar onze persoonlijke service bij op en we hopen u een compleet beeld te kunnen geven van uw toekomstige situatie.

Neem voor meer informatie over hypothekenadvies vrijblijvend contact met ons op.

Contact

 

AFM-logoOCT taxandria team

Onafhankelijk hypotheek advies in Breda

A.C. Koijen & Partners is ruim 40 jaar actief op het gebied van hypotheken. Onze ervaring heeft ons geleerd dat geen enkele situatie hetzelfde is en dus een individuele behandeling vraagt. Ons hypotheekadvies in Breda evenals ons hypotheekadvies in Chaam is daarom erg persoonlijk ingericht.

Onze hypotheekadviseurs in Breda of te Chaam zoeken voor u naar de beste hypotheekverstrekker die in uw situatie het meeste rendement biedt. Hypothekenadvies kan desondanks alsnog ingewikkeld in elkaar steken, maar maakt u zich daarover geen zorgen.

Wij zijn helder, duidelijk en denken met u mee. Wij staan daarnaast ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiele Markten). Ook worden wij aanbevolen door OCT taxandria. OCT Taxandria heeft als doel het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en gemeentelijke belangen van de leden op sociaal en economisch gebied.

Contact

 

Wat anderen zeggen over A.C. Koijen

 

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

 • Totaal aanbod onder 1 dak
 • Open en persoonlijke benadering
 • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
 • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
 • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl