Particuliere verzekeringen

Verzekeren

slide-algemeen2

Weet u precies hoeveel verzekeringen u heeft lopen? En waarvoor u precies verzekerd bent? Bent u niet te laag maar ook niet te hoog verzekerd? Heeft u misschien onnodige verzekeringen of mist u wellicht de belangrijkste?
Wij maken voor u gratis en vrijblijvend een verzekeringsanalyse.
U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen.

Een verzekeringspakket op maat

Vroeger werd voor elke schadeverzekering een aparte overeenkomst gesloten. Dat kan nog steeds, maar hiernaast biedt AC Koijen en Partners zogenaamde pakketverzekeringen, bij diverse verzekeraars. Hier kan de verzekering voor huis, inboedel, aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand en reizen worden ondergebracht.

Een pakketverzekering heeft een groot aantal voordelen

U profiteert van een aantrekkelijke kortingsregeling. Hoe meer verzekeringen u in het pakket onderbrengt, hoe lager de premie wordt. De verzekeringen sluiten perfect op elkaar aan, waardoor u niet teveel, maar ook niet te weinig verzekert. U betaalt slechts één keer poliskosten en niet voor elke aparte verzekering opnieuw

Wat als er schade is?

Is er sprake van schade, dan is dit voor u al vervelend genoeg, daarbij kunnen schades behoorlijk complex zijn. AC Koijen en Partner begeleidt u en houdt contact met de verzekeraar, zodat de afwikkeling efficiënt en soepel kan verlopen.

Klanten vonden ons via:
Levensverzekering vergelijken Verzekeringexpert Verzekeringen Breda Financieel adviseur Breda Adviesbureau Breda