RegioBank Wij zijn uw bank

RegioBank Logo nieuw2

AC Koijen en Partners Hypotheken Pensioenen en Verzekeringen is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank biedt een compleet pakket aan bancaire diensten, zoals spaarrekeningen, betaalrekeningen, lijfrenterekeningen en ook hypotheken. Niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor ondernemingen, verenigingen en stichtingen levert RegioBank een breed scala aan producten. U kunt voor al deze producten terecht bij de AC Koijen en Partners. Zij helpen u graag.

Dichtbij en persoonlijk

RegioBank kiest ervoor om zich dicht bij de klanten te vestigen, zodat zij bij vragen altijd even binnen kunnen lopen. Vanzelfsprekend combineert RegioBank deze fysieke nabijheid met de digitale gemakken van de huidige tijd, zoals internetbankieren en een uitstekende app voor mobiel betalingsverkeer. Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles
Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Geen kasfunctie

Uit veiligheidsoverwegingen is er in de RegioBank-vestiging van AC Koijen en Partners geen contant geld aanwezig. Met een RegioBank-wereldpas kan echter in heel Europa tot maximaal € 1.000 per dag worden opgenomen bij geldautomaten van alle banken. Buiten Europa is geld opnemen uiteraard ook mogelijk. U dient dan uw wereldpas voor gebruik buiten Europa te activeren. De daglimiet verschilt van land tot land.

Garantie op spaargeld

RegioBank heeft ruim 530 vestigingen verspreid over heel Nederland en dit aantal is nog altijd groeiende. RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16062338. De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank N.V. een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij RegioBank worden aangehouden..

 

Naar Regiobank

Klanten vonden ons via:
Regiobank Breda