Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen voor 2019

Inmiddels hebben alle zorgverzekeraars hun premies en voorwaarden voor 2019 bekend gemaakt. De meeste premies van de zorgverzekeringen gaan omhoog. De onderlinge verschillen tussen de verzekeringen worden echter groter, blijkt uit onderzoek van ZorgKiezer.nl. .

Ondanks de grote verschillen in premie stapt nog geen 7 procent van de verzekerde over naar een andere zorgverzekeraar. Veelal omdat het te complex is om de zorgverzekering te vergelijken met andere aanbieders op de markt. Daarbij komen er veel andere vragen aan bod: Wil ik de vrijheid om zelf mijn zorgaanbieder te kiezen? Zijn er speciale dingen die ik wil verzekeren? Welk eigen risico wil ik? Ben ik collectief verzekerd? Hierbij willen we graag helpen, om deze reden deze vergelijkers.

Wilt u een goed vergelijk laten maken voor uw zorgverzekering neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met u waar u het voordeligste uitkomt, daarbij letten wij extra op de kosten welke u verwacht, zoals tandarts of fysio. Wilt u de vrijheid om zelf uw zorgaanbieder te kiezen? U kunt ook zelf de AC Koijen en Partners  Zorgvergelijker raadplegen via deze links:

Vergelijker zorgverzekering particulier: https://zorgverzekering.upiva.nl/Vergelijker/Keuzescherm/?cid=194dc0ec-2fdf-45b4-ab2d-03ac0570951b

Vergelijker zorgverzekering ondernemers/ MKB: https://zorgverzekering.upiva.nl/Vergelijker/Keuzescherm/?cid=2660ab58-f6cc-417e-bc97-c68489c56224

Wenst u niet over te stappen, dan is het alsnog zinvol om contact met AC Koijen en Partners op te nemen. Voor een groot aantal verzekeraars (zoals VGZ, CZ, Zilveren Kruis, ONVZ, OHRA, Delta Lloyd, Avero Achmea en andere) hebben wij een collectiviteit waarbij u gebruik kan maken van onze collectiviteitskorting, zonder dat uw polis verder aangepast wordt, alleen uw premie wordt verlaagd.

 

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl