Verzekeringexpert

A.C. Koijen en Partners, uw verzekeringexpert

VerzekeringexpertWeet u welke verzekeringen u heeft lopen? Weet u waar u voor verzekerd bent? Heeft u wel de juiste verzekeringen? Betaalt u niet teveel aan uw verzekeringen? Verzekeringexpert A.C. Koijen & Partners zoekt voor u uit wat u wel en niet nodig heeft, wat voor u voordelig is en welke alternatieven er zijn.

A.C. Koijen en Partners is uw verzekeringexpert voor particuliere verzekeringen alsook voor verzekeringen voor bedrijven. Het komt vaak voor dat er teveel betaald wordt, dat er onnodige verzekeringen zijn en/of dat het goedkoper kan.

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Dan kunnen wij dit voor u als verzekeringexpert middels een gratis en vrijblijvende verzekering analyse uitzoeken.

Verzekering analyse

Hulp bij verzekeringen

Wij kunnen u adviseren en hulp bij verzekeringen bieden naar aanleiding van de verzekeringsanalyse. Ook kan u bij onze verzekeringexperts terecht voor aanvullende ondersteuning en advies. Onze ondersteuning als verzekeringexpert is toepasbaar in elke situatie en voor elk type verzekering.

Als verzekeringexpert kan A.C. Koijen & Partners voor u een levensverzekering vergelijken, hulp bieden bij uw zorgverzekering evenals uw woonverzekering, autoverzekering en meer. U kunt voor alles bij onze verzekeringexpert terecht.

Hulp bij verzekeringen is een stukje service van A.C. Koijen & Partners, maar ook kunnen wij voor u een verzekeringspakket op maat samenstellen. Dit is een pakket met verzekeringen bij diverse verzekeraars en hierin worden alle benodigde verzekeringen samengebracht.

U betaalt één keer poliskosten en wij regelen de rest. U geniet van de beste aansluitingen qua verzekeringen en tevens van een aantrekkelijke kortingsregeling.

Verzekeringspakket op maat

Verzekeringen voor bedrijven

VerzekeringexpertWij bieden hulp bij verzekeringen voor particulieren, maar treden ook op als verzekeringexpert voor bedrijven. Verzekeringen voor bedrijven kennen veel onderscheid wat afhankelijk is van uw type bedrijf, of u medewerkers heeft, wat u wilt verzekeren en in welk vakgebied u actief bent. Als verzekeringexpert kunnen wij u hulp bij verzekeringen bieden in elk zakelijk opzicht.

Een verzekering voor bedrijven afsluiten kan tevens als een totaalpakket, waarbij wij u alle werkzaamheden uit handen nemen en de beste samenstelling realiseren. Neem vandaag nog contact op met verzekeringexpert A.C. Koijen & Partners voor meer hulp bij verzekeringen en informatie over verzekeringen voor bedrijven.

Contact Meer informatie

Persoonlijke ondersteuning

Onze professionals staan klaar voor al uw vragen over zowel de particuliere als zakelijke dienstverlening. Neem gemakkelijk contact op voor persoonlijke ondersteuning.

Contact

Uw voordelen

  • Totaal aanbod onder 1 dak
  • Open en persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk (ten opzichte van banken)
  • Transparant; wij laten zien waarom we bepaalde keuzes maken
  • Wij doen zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers

Deskundig advies nodig?

Maak een afspraak voor een advies of kennismaking

Locaties

Vestiging Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda

Tel. 076 - 514 74 44
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl

Vestiging Chaam

Raadhuisplein 1
4861 RV Chaam

Tel. 0161 - 492 508
E-mail: verzekeringen@ackoijen.nl